• Login
     
    View Item 
    •   ORFEO Home
    • Royal Museum for Central Africa
    • RMCA publications
    • View Item
    •   ORFEO Home
    • Royal Museum for Central Africa
    • RMCA publications
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Connaissances culinaires sur les insectes alimentaires d Afrique

    Authors
    Tchibozo, S.
    Meura, J.
    Mergen, P.
    Discipline
    Agricultural biotechnology
    Health sciences
    Biological sciences
    Earth and related Environmental sciences
    Subject
    Invertebrates
    Audience
    Scientific
    Date
    2014
    Publisher
    adebiotech
    Metadata
    Show full item record
    Description
    Les insectes sont consommés depuis les temps ancestraux et à ce jour dans plusieurs pays du monde. Des expérimentations culinaires ont été faites afin d améliorer la consommation pour l Homme. Le poster montre les différentes transformations alimentaires pouvant valoriser davantage les insectes alimentaires en Afrique.
    Citation
    Tchibozo, S.; Meura, J.; Mergen, P. (2014). Connaissances culinaires sur les insectes alimentaires d Afrique. , Colloque INSECTINOV - Insectes : une filière d'avenir pour les biotechnologies, adebiotech,
    Identifiers
    uri: https://orfeo.belnet.be/handle/internal/2358
    Type
    Conference
    Peer-Review
    No
    Language
    fra
    Links
    NewsHelpdeskBELSPO OA Policy

    Browse

    All of ORFEOCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesDisciplinesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesDisciplines
     

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Send Feedback | Cookie Information
    Theme by 
    Atmire NV